Reactiviteit bij honden: Hoe pak je het aan? 

Reactiviteit, blaffen aan de lijn, snel reageren, onrustige of nerveuze honden, … Het komt steeds vaker voor en kan ervoor zorgen dat je als eigenaar / professional met de handen in het haar zit. Eigenaars met reactieve honden die aan een wandeling denken voelen al rap de stress opkomen.
Jij als professional of eigenaar wilt je hond dolgraag helpen, je wil dat hij zich goed voelt en natuurlijk… Jij wil van dat geblaf en nerveuze gedoe af. Maar je voelt dat het niet makkelijk is om het aan te pakken. Er werden al verschillende dingen geprobeerd, maar niets blijkt te werken, of toch niet langdurig. 
 
In deze 2-daagse kom je te weten wat er juist aan de hand is, van waar dit gedrag komt, wat je hond nodig heeft en natuurlijk ook wat jij al kan doen als eigenaar of professional om je hond te helpen. Je krijgt als het ware de roadmap, stapje voor stapje om honden op een succesvolle en langdurige manier te helpen! Gedaan met die kopzorgen, weg met die twijfels en eindelijk oplossingen die écht werken. 

Dag 1

Tijdens deze dag wordt het theoretische achter reactiviteit besproken.

Daniëlla zal het hebben over:

  • Wat reactiviteit is
  • Hoe het zich uit
  • Wat het probleem hier juist van is
  • Wat de honden nodig hebben
  • Nog veel meer!

Dag 2

Tijdens de 2e dag wordt er meer gekeken naar het praktische gedeelte van reactiviteit en hoe je het aanpakt. Daniëlla zal tijdens deze dag cases bespreken.

 

 

Deze lezing is ideaal voor professionals die zich willen verder verdiepen in reactiviteit bij honden alsook voor eigenaars die het probleem willen aanpakken bij hun hond.

Wie is Daniëlla De Coster?

Daniëlla is honden- en kattengedragsdeskundige en helpt katten- en hondenouders aan de slag te gaan met allerlei hulpvragen of uitdagingen zoals blaffen of trekken aan de lijn, angst, agressie, onzindelijkheid en andere gedragsvragen. Dit doet ze op een liefdevolle manier, ZONDER straffen of correcties. 

Daniëlla heeft het bedrijf Paws In Touch opgericht met de bedoeling om moderne en onderbouwde wetenschappelijke kennis te verspreiden. 

Daniëlla doet niet liever dan zich bijscholen. Ondertussen heeft ze al een hele uitgebreide lijst aan certificaten, opleidingen en bijscholingen zodat zij jou het allerbeste kan brengen, vanuit de meest actuele en wetenschappelijk onderbouwde skills en kennis over onze honden. Zo mag ik mezelf zowel Certified Separation Anxiety Professional, Canine Reactivity Specialist als Aggression in Dogs expert noemen

reactiviteit bij honden

 

2 dagen: €320

Incl. BTW

Werkwijze

Klassikaal

Lesgevers

Daniëlla De Coster – Paws In Touch

Agenda

30/09/2023 -01/10/2023

Uur

9u30 – 16u

Locatie

Kerkstraat 225

9140 Tielrode

Voorwaarden

Minimaal 10 deelnemers om te kunnen starten en maximaal 25 deelnemers

Algemene voorwaarden

Factuur

Gelieve jouw btw nummer in te vullen indien er een factuur gewenst wordt.

2 dagen: €320 Vroegboekkorting tot 31mei -->€290

Incl. BTW

Werkwijze

Klassikaal

Lesgevers

Daniella De Coster – Paws in Touch

Agenda

31/09/2023 – 01/10/2023

Uur

9u30 – 16u

Locatie

Kerkstraat 225

9140 Tielrode

Voorwaarden

Minimaal 10 deelnemers om te kunnen starten en maximaal 25 deelnemers op locatie

Algemene voorwaarden

Factuur

Gelieve jouw btw-nummer in te vullen indien er een factuur gewenst is