Meet the team
Barbara Celis

Zaakvoerster Trimsalon Pelsjes & Pootjes

Barbara is één van de sprekers in de beroepsopleiding Honden- en/Kattenpension Houder en de opleiding Uitlaatservice.
Barbara is dierenartsassistente en heeft een master in de biowetenschap behaald. Daarnaast is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, katten en konijnen en baat het trimsalon Pelsjes & Pootjes uit voor zowel honden, katten als konijnen in Herenthout. Barbara heeft een passie voor bijzondere diersoorten.

meet the team
Dominique Dhondt

Zaakvoerster Hondenpension De Roedelhoeve

Honden maken zowel beroepsmatig als privé deel uit van haar dagdagelijkse leven. Ze is hondenbaasje van een roedel van 7 honden,
Ze is uitbaatster van een kwalitatief, luxueus & huiselijke hondenopvang De Roedelhoeve, gelegen in Tielt (West-Vlaanderen).
Ze begeleid puppy eigenaars op een individuele basis en vanuit het perspectief van de hond. Als hondengedragsbegeleider coacht zij hondenbaasjes wanneer de opvoeding niet verloopt zoals verwacht.

Jana Missiaen

Zaakvoerster Kahoni

Geen dag gaat er voorbij zonder dat er dieren aanwezig zijn. Jana is al van kinds af bezig met dieren. Na haar middelbaar dierenzorg studeerde ze verder aan de hogeschool en behaalde ze ook een postgraduaat als gedragstherapeut bij honden en katten. Ze is eigenaar van het bedrijf KAHONI waar ze eigenaren begeleidt om een sterkere band te creëren met hun viervoeter. Dit doet ze in combinatie met dierenartsassistentie.