Wie is het gezicht achter EduAnimalis?

Hey daar!

Ik ben Jana Missiaen, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en katten onder de naam Kahoni. Mijn liefde voor dieren begon al op jonge leeftijd, en die passie heeft me geleid naar een boeiende carrière waar ik mijn kennis en vaardigheden steeds verder heb ontwikkeld.

Na mijn opleiding in dierenzorg voelde ik de drang om meer te leren, dus besloot ik verder te studeren in Agro- en Biotechnologie, met afstudeerrichting dierenzorg. Gedurende deze tijd groeide mijn fascinatie niet alleen voor het gedrag van onze huisdieren, maar ook voor hun medische aspecten. Dit leidde me naar een rol als dierenartsassistente en uiteindelijk naar een postgraduaat in diergedrag en welzijn.

Het was tijdens deze postgraduaat opleiding dat ik mijn roeping vond als gedragstherapeut. Ik ontdekte dat het begeleiden van eigenaren en het verbeteren van het welzijn van hun huisdieren mijn ware passie was. Maar ik besefte ook dat mijn missie niet beperkt moest blijven tot één-op-één interacties.

En zo ontstond het idee voor EduAnimalis: een educatief platform om professionals en eigenaars zoveel mogelijk te informeren over het welzijn van onze huisdieren. Samen met gelijkgestemde professionals wil ik eigenaren en dierenexperts bereiken en empoweren.

wie ben ik hond

Naast mijn werk ben ik ook de trotse ouder van Naya en Rory, twee Tollers, en co-ouder van Kenai, een kruising Duitse Herder. Ik hou van goed eten (en een lekker drankje), gezellig samenzijn met familie en vrienden, en ik ben sociaal, direct en vastberaden. Deze eigenschappen hebben mij geholpen om EduAnimalis te creëren.

Wil jij ook meer leren over honden of katten? Neem dan zeker een kijkje op onze website!

Ben je een professional die zijn kennis wil delen en het welzijn van huisdieren wil verbeteren? Ontdek dan hoe je kunt bijdragen op onze infopagina voor professionals!

EduAnimalis
Wie ben ik
hond