Wie is het gezicht achter EduAnimalis? 

Hallo,

Ik ben Jana Missiaen, gediplomeerd gedragstherapeut bij honden en katten onder de naam Kahoni.

Van kleins af aan heb ik een grote passie voor dieren. In het middelbaar ben ik dierenzorg gaan studeren. Wanneer ik daar afstudeerde vond ik mijn kennis te beperkt waardoor ik Agro en Biotechnologie met afstudeerrichting dierenzorg ben gaan verder studeren. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest in het gedrag van onze huisdieren, maar in het hoger groeide ook mijn interesse naar het medische gedeelte. Zoeken naar de oorzaak waarom een dier zich niet goed voelt, ziektes, gevolgen, behandelingen, … Eenmaal afgestudeerd, begon ik direct als dierenartsassistente. Tijdens dat eerste jaar bleef mijn interesse in gedrag van honden en katten aanwezig, maar wist niet goed wat ik ermee moest doen. Daardoor ben ik de Postgraduaat companion animal welfare and behavior gaan volgen. Een opleiding die wetenschappelijk onderbouwd was en mij klaargestoomd heeft om gedragstherapeut te worden. Dit was het. De ideale combinatie tussen het medische en gedrag. Ik hou ervan om eigenaars te informeren over hun huisdier. Hen kennis bij te geven zodat er een beter begrip ontstaat en dat men gelukkiger kan samenleven. 
 Omdat dit steeds 1 op 1 gebeurde vond ik dat mijn missie niet rap genoeg ging. En zo kwam het idee van EduAnimalis. Een educatief platform waar workshops, lezingen, en (online) cursussen gegeven worden. Hier is mijn doel zoveel mogelijk te gaan informeren en welzijn van onze honden en katten te gaan verbeteren. Samen met gelijkstemmende collega’s wil ik via workshops, lezingen en opleidingen eigenaars en professionals bereiken.

wie ben ik hond

Naast mijn passie voor dieren ben ik ook hondenouder van Naya en Rory. Twee varkens van Tollers en co-ouder van Kenai, een kruising Duitse Herder. Een hond met een apart karakter. 
I am all in for good food (en de bijhorende drank uiteraard ), ik hou van bijeenkomsten van mijn familie en vrienden. 
Ik ben sociaal, rechtuit en koppig. Mensen weten altijd waar ze staan bij mij. En als ik iets wil, dan ga ik ervoor. 

 

Deze eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat ik EduAnimalis heb kunnen doen ontstaan.

Wil jij zelf ook jouw kennis vergroten over honden of katten? Neem dan zeker verder een kijkje op de site! 

Wil jij net zoals mij jouw kennis delen naar een groter publiek? 
Wil jij het welzijn van onze huisdieren vergroten? 
Wil jij groeien als ondernemer? 

Neem dan zeker een kijkje op de infopagina voor professionals! 

EduAnimalis
Wie ben ik
hond